TECHNICAL SUPPORT

#BYDUROSTICK

Πλούσια γκάμα προϊόντων

Πιστοποιημένα προϊόντα

Σύνταξη τεχνικής προδιαγραφής

Επιστασία έργου – Τεχνικές συμβουλές

Εκπαίδευση – Σεμινάρια

Ενημέρωση

Club Τεχνιτών

Δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων

Η DUROSTICK παρακολουθώντας τις εξελίξεις αλλά και τις απαιτήσεις όπως έχουν διαμορφωθεί στις μέρες μας, τόσο στον τομέα της κατασκευής όσο και της ανακαίνισης και επισκευής, αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες ΤΕΧΝΙΚΗΣ υποστήριξης.

Προς αυτή την κατεύθυνση στελέχωσε το τμήμα με επιπλέον έμπειρους μηχανικούς, που μετά από ειδική εκπαίδευση στις τεχνικές και στα προϊόντα, είναι έτοιμοι να σας υποστηρίξουν σε κάθε εφαρμογή.

Δήλωστε το ενδιαφέρον σας στην ειδική φόρμα και με χαρά θα σας υποστηρίξουμε σε ότι χρειαστείτε!

Δείτε αναλυτικά τον τρόπο που μπορείτε να επωφεληθείτε από την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της DUROSTICK.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρία μας διαθέτει προϊόντα για κάθε στάδιο εξέλιξης του έργου.  

Μπορούμε μαζί να καλύψουμε την τεχνική προδιαγραφή του έργου να δώσουμε λύση σε κατασκευαστικά ή τεχνικά προβλήματα και να υλοποιήσουμε υψηλές αρχιτεκτονικές ή διακοσμητικές απαιτήσεις απαιτήσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα μας είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα διεθνή πρότυπα προϊόντων ανάλογα την κατηγορία που ανήκουν. Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας μας παρακολουθεί τις απαιτήσεις των εφαρμογών και δημιουργεί προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτές. Για την καλύτερη δίκη σας εξυπηρέτηση και για άμεση πρόσβαση στα σχετικά έγγραφα των προϊόντων μας,  επισκεφτείτε την σχετική ενότητα στο site μας ή τη σελίδα παρουσίασης κάθε προϊόντος, όπου υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα τα σχετικά έγγραφα για να τα κατεβάσετε ή να εκτυπώσετε ότι χρειάζεστε!

ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Οι έμπειροι μηχανικοί μας είναι στη διάθεση σας να επισκεφθούν το έργο και να υποστηρίξουν για λογαριασμό σας το «κλείσιμο της δουλειάς»  και μετά από τεχνική πραγματογνωμοσύνη να συντάξουν για εσάς τεχνική προδιαγραφή με τα κατάλληλα υλικά και τις απαιτούμενες οδηγίες εφαρμογής

ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΡΓΟΥ -ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Παρακολουθούμε μαζί σας, αν αυτό χρειαστεί, την εξέλιξη του έργου και την ακριβή τήρηση των κανόνων εφαρμογής των προϊόντων DUROSTICK, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, παρέχουμε τηλεφωνικά τεχνικές συμβουλές μέσω της τεχνικής μας υποστήριξης τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί ειδικό τμήμα στο οποίο μπορείτε μαζί με το συνεργείο σας να ενημερωθείτε αν το επιθυμείτε για στις εφαρμογές στην προϊόντων. Επίσης, μέσα από τα ειδικά έντυπα (διαθέσιμα σε ψηφιακή και έντυπη μορφή), αλλά και το κανάλι μας στο YouTube υπάρχουν στη διάθεσή σας όλες οι πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην δουλειά σας και θα σας εγγυηθούν άριστα αποτελέσματα στις εφαρμογές σας

Η DUROSTICK συχνά διοργανώνει επίσης σεμινάρια επιμορφωτικού χαρακτήρα σε επαγγελματίες Τεχνικών εταιρειών και συνεργείων εφαρμογής για νέα ή υπάρχοντα προϊόντα και εφαρμογές τους, καθώς παρέχει και δείγματα εφαρμογής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Kάντε την εγγραφή σας με το email στην ειδική φόρμα και μάθετε άμεσα οτιδήποτε νέο συμβαίνει σχετικά με τις τεχνικές αλλά και την εξέλιξη των προϊόντων

Συμπληρώστε το Email σας εδώ

CLUB ΤΕΧΝΙΤΩΝ

Δημιουργήσαμε για εσάς ένα ξεχωριστό club για επαγγελματίες με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά τους, όπου μεταξύ άλλων προνομίων παρέχουμε δώρα με από συλλογή πόντων από την κατανάλωση των προϊόντων DUROSTICK.

Ενημερωθείτε και κάντε την εγγραφή σας στη σχετική φόρμα

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαθέτουμε σε όλη την Ελλάδα επιλεγμένους συνεργάτες με διαθεσιμότητα προϊόντων DUROSTICK στα καταστήματα τους. Μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας για άμεση παράδοση, αλλά και την επάρκεια των υλικών. Με ειδικούς τιμοκαταλόγους εξασφαλίζουμε για εσάς τις πλέον ανταγωνιστές τιμές στα προϊόντα μας. Επιλέξτε το κατάστημα που επιθυμείτε και εμείς θα φροντίσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

COLORS by DUROSTICK

Εφαρμογή colors!

Προτείνετε αποχρώσεις σε συνδυασμό με τη βεντάλια χρωμάτων.

 

Επιλέξτε τις αποχρώσεις
της αρεσκείας σας, σαν παιχνίδι!
Χρωματισμός εσωτερικά και εξωτερικά, ακόμα και αντικειμένων
Χρωματισμός DUROCOLOR
της Πατητής σε Πάστα DS-258

Σας ευχαριστούμε!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΚΑΦΕ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Durostick | Η εταιρεία μας

Εγκαταστάσεις

Αθήνα

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στον Ασπρόπυργο Αττικής όπου στεγάζονται οι εγκαταστάσεις γραφείων και το εργοστάσιο παραγωγής της

Θεσσαλονίκη

Το υποκατάστημα της Βόρειας Ελλάδας στη Σίνδο λειτουργεί ως διακομιστικό κέντρο για την περιοχή και τις γειτονικές χώρες