Durostick

Η DUROSTICK παρακολουθώντας τις εξελίξεις αλλά και τις απαιτήσεις όπως έχουν διαμορφωθεί στις μέρες μας, τόσο στον τομέα της κατασκευής όσο και της ανακαίνισης και επισκευής, αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες ΤΕΧΝΙΚΗΣ υποστήριξης.

Προς αυτή την κατεύθυνση στελέχωσε το τμήμα με επιπλέον έμπειρους μηχανικούς, που μετά από ειδική εκπαίδευση στις τεχνικές και στα προϊόντα, είναι έτοιμοι να σας υποστηρίξουν σε κάθε εφαρμογή.

Technical Department

Δήλωστε το ενδιαφέρον σας στην ειδική φόρμα και με χαρά θα σας υποστηρίξουμε σε ό,τι χρειαστείτε!

Δείτε αναλυτικά τον τρόπο που μπορείτε να επωφεληθείτε από την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της DUROSTICK.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρία μας διαθέτει προϊόντα για κάθε στάδιο εξέλιξης του έργου (Κατηγορίες Προϊόντων).

Στην ενότητα ΒΗΜΑ- ΒΗΜΑ μπορείτε εύκολα να βρείτε το κατάλληλο προϊόν ανάλογα τις ανάγκες σας.

Μπορούμε μαζί να καλύψουμε την τεχνική προδιαγραφή του έργου να δώσουμε λύση σε κατασκευαστικά ή τεχνικά προβλήματα και να υλοποιήσουμε υψηλές αρχιτεκτονικές ή διακοσμητικές απαιτήσεις.

Προϊόντα πλακιδίων & μαρμάρων

Συγκολλητικά προϊόντα

Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης THERMOSEAL

Σφραγιστικά – Στεγανωτικά

Ειδικά προϊόντα δόμησης

Συστήματα Στεγάνωσης Ταρατσών COOL ROOF & COOL ROOF Light

Προϊόντα υδραυλικών

Υποστρώματα & χρώματα

Καθαριστικά & προστατευτικά

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα μας είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα διεθνή πρότυπα προϊόντων ανάλογα την κατηγορία που ανήκουν.

Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας μας παρακολουθεί τις απαιτήσεις των εφαρμογών και δημιουργεί προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτές.

Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση και για άμεση πρόσβαση στα σχετικά έγγραφα των προϊόντων μας, επισκεφτείτε την σχετική ενότητα στο site μας ή τη σελίδα παρουσίασης κάθε προϊόντος (Παράδειγμα Προϊόντος GOLD Εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων υψηλών αντοχών), όπου υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα τα σχετικά έγγραφα για να τα κατεβάσετε ή να εκτυπώσετε ό,τι χρειάζεστε!

ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Οι έμπειροι μηχανικοί μας είναι στη διάθεση σας να επισκεφθούν το έργο και να υποστηρίξουν για λογαριασμό σας το «κλείσιμο της δουλειάς» και μετά από τεχνική πραγματογνωμοσύνη να συντάξουν για εσάς τεχνική προδιαγραφή με τα κατάλληλα υλικά και τις απαιτούμενες οδηγίες εφαρμογής.

ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΡΓΟΥ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Παρακολουθούμε μαζί σας, αν αυτό χρειαστεί, την εξέλιξη του έργου και την ακριβή τήρηση των κανόνων εφαρμογής των προϊόντων DUROSTICK, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, παρέχουμε τηλεφωνικά τεχνικές συμβουλές μέσω της τεχνικής μας υποστήριξης τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί ειδικό τμήμα στο οποίο μπορείτε μαζί με το συνεργείο σας να ενημερωθείτε αν το επιθυμείτε για τις εφαρμογές των προϊόντων.

Επίσης, μέσα από τα ειδικά έντυπα (διαθέσιμα σε ψηφιακή και έντυπη μορφή), αλλά και το κανάλι μας στο YouTube υπάρχουν στη διάθεσή σας όλες οι πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην δουλειά σας και θα σας εγγυηθούν άριστα αποτελέσματα στις εφαρμογές σας.

Η DUROSTICK συχνά διοργανώνει επίσης σεμινάρια επιμορφωτικού χαρακτήρα σε επαγγελματίες Τεχνικών εταιρειών και συνεργείων εφαρμογής για νέα ή υπάρχοντα προϊόντα και εφαρμογές τους, καθώς παρέχει και δείγματα εφαρμογής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συμπληρώστε το email σας στην ειδική φόρμα για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με νέα και υφιστάμενα προϊόντα και τις τεχνικές αυτών.

Συμπληρώστε το Email σας εδώ

CLUB ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Δημιουργήσαμε για εσάς ένα ξεχωριστό club για επαγγελματίες με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά τους, όπου μεταξύ άλλων προνομίων παρέχουμε δώρα με συλλογή πόντων (Διαβάστε το έντυπο) από την κατανάλωση των προϊόντων DUROSTICK.

Ενημερωθείτε και κάντε την εγγραφή σας στη σχετική φόρμα

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαθέτουμε σε όλη την Ελλάδα επιλεγμένους συνεργάτες με διαθεσιμότητα προϊόντων DUROSTICK στα καταστήματα τους. Μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας για άμεση παράδοση, αλλά και την επάρκεια των υλικών.

Με ειδικούς τιμοκαταλόγους εξασφαλίζουμε για εσάς τις πλέον ανταγωνιστές τιμές στα προϊόντα μας. Επιλέξτε το κατάστημα που επιθυμείτε και εμείς θα φροντίσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Τα καταστήματα παίζουν έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στην κατασκευή, ανακαίνιση ή διακόσμηση ενός κτιρίου ή μίας κατοικίας. Στην DUROSTICK, φροντίζουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας (χρωματοπωλεία, καταστήματα δομικών υλικών, ειδών υγιεινής ) που διαθέτουν τα προϊόντα μας, διαρκή ενημέρωση για νέα προϊόντα και τεχνικές, ώστε να προτείνουν λύσεις έξυπνες, αξιόπιστες και αποδοτικές.

Προμηθεύουμε επίσης τα καταστήματα με προωθητικά υλικά και δείγματα εφαρμογής προϊόντων, ώστε να διευκολύνουν την δουλειά των τεχνιτών, μηχανικών, μελετητικών γραφείων αλλά και φυσικά των ιδιωτών, που τα επισκέπτονται.

COLORS by DUROSTICK

ΕΦΑΡΜΟΓΗ colors!

H εφαρμογή COLORS by DUROSTICK, συμβατή με κινητά και tablets, αποτελεί εργαλείο δουλειάς για ενημερωμένους επαγγελματίες, ώστε ο τρόπος επιλογής των αποχρώσεων να γίνεται σε ρεαλιστικό περιβάλλον.

Πειραματιστείτε με χρώματα και συνδυασμούς που θα ικανοποιήσουν τους πελάτες σας!