Η Durostick φροντίζει για σας!

Το επεξηγηματικό e-book της DUROSTICK, έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εντοπίστε τα προβλήματα που χρήζουν επισκευής, να οδηγηθείτε σε λύσεις με συγκεκριμένα προϊόντα και να πάρετε ιδέες για ανακαινίσεις.

Βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τα σημαντικότερα αίτια προβλημάτων και αναγνωρίστε εύκολα τη δική σας περίπτωση!

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, ώστε να γίνετε αυτόματα μέλος της οικογένειας της DUROSTICK και να λάβετε άμεσα τον οδηγό σε έντυπη μορφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Επιπλέον θα λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό με τα νέα προϊόντα μας, video εφαρμογών και ρεαλιστικά δείγματα.

Πλήρης πολυσέλιδος (350 σελίδες) οδηγός που έχει στόχο να σας πληροφορήσει σωστά και να σας ενημερώσει σε βάθος για τα θέματα επισκευής, συντήρησης και ανακαίνισης, που λίγο εώς πολύ απασχολούν την καθημερινότητα όλων μας. Κατεβάστε τον οδηγό ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ, ξεφυλλίστε τον και μάθετε βήμα-βήμα πως μπορείτε να λύσετε κάθε πρόβλημα. Η Γνώση είναι στα χέρια σας!

Προμηθεύσου εντελώς δωρεάν τον πληρέστερο οδηγό μας

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ 

Δείτε θεματικά videos που σας ενδιαφέρουν

Η DUROSTICK είναι μία πρωτοπόρα ελληνική εταιρεία παραγωγής οικοδομικών υλικών και χρωμάτων με πάνω από 1000 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η ποικιλία των προϊόντων της καλύπτει όλο το φάσμα της οικοδομής, ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.